Onze diensten

gericht op kwaliteit

Seriematige woningbouw

met oog voor detail

Door onze ervaring kunnen wij met u meedenken bij de realisatie van uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Bouwbedrijf de Bruin Putten is uw partner in het hele traject van tekening tot oplevering.

Onze werkwijze is erop gericht om gestructureerd en helder te werken. Binnen ons bedrijf werken we met korte lijnen, hierdoor heeft u als klant duidelijk inzicht in de voortgang en de kosten. Kortom Bouwbedrijf de Bruin Putten denkt en werkt vanuit uw wensen.

Vrijstaande woningbouw

met aandacht voor u

Heeft u plannen om een woning te bouwen? Wij helpen graag met het realiseren van uw woning! Bij ons kunt u terecht voor het gehele bouwproces.

Wij verzorgen de bouw, indien gewenst, vanaf de bouwaanvraag. Hierdoor kunnen we de wensen van u als eindgebruiker en het beschikbare budget in balans houden. Onze vaste installateurs helpen u graag met het zoeken naar mogelijkheden voor duurzame energie.

Bent u ook op zoek naar een bouwpartner die met u meedenkt, kwaliteit hoog in het vaandel heeft en een gunstige prijs heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Utiliteit en zorgbouw

met zorg gemaakt

Bent u van plan om een nieuw kantoorpand te bouwen? Is het huidige schoolgebouw niet meer van deze tijd? Of heeft uw zorginstelling een frisse uitstraling nodig met daarin de nieuwste techniek verwerkt?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt Bouwbedrijf de Bruin Putten al inschakelen vanaf het eerste moment. Wij kunnen u dan ondersteunen met het bedenken van creatieve bouwkundige oplossingen. Het gevolg? Kostenbesparingen, gedegen bouwmethoden en een functioneel eindresultaat. Het spreekt vanzelf dat wij u bij elk project duidelijk kunnen adviseren over de meest recente normen en veiligheidseisen van uw nieuw te bouwen pand. Zo realiseert u in samenwerking met Bouwbedrijf de Bruin Putten een project dat voldoet aan uw wensen en behoeften.

Verbouw

geheel naar uw wens

Bouwbedrijf de Bruin Putten kunt u ook inschakelen voor de verbouw van uw woning, het plaatsen van een serre of dakkapel en voor het uitbouwen van uw woonkamer. Graag denken wij mee vanaf het begin, verzorgen uw tekenwerk en de eventueel benodigde vergunningen.

Wij zijn aangesloten bij Stichting BouwGarant om u te verzekeren van de kwaliteit van onze vakmensen. Tevens kunnen wij u een stukje zekerheid bieden door de verbouwgarantie van BouwGarant. Een verbouwing is vaak een dure aangelegenheid en daarbij is duidelijkheid en zekerheid niet onbelangrijk. Deze bouwverzekering is exclusief bij BouwGarant leden.

Transformatie

van pand naar droompand

Transformaties; van kantoor naar woningen, van bedrijfshal naar appartementen of van kerk naar studio’s. Het is een enorm grote trend.

Bent u opzoek naar een oplossingsgericht bedrijf wat kansen en mogelijkheden ziet in verschillende bestaande panden? Dan bent u hier op het goede adres. Bekijk de verschillende projecten en neem contact met ons op voor een gesprek.

Onderhoud en beheer

altijd dichtbij

Bouwbedrijf de Bruin Putten heeft verschillende panden in de omgeving Putten in beheer. Hier wordt regelmatig onderhoud uitgevoerd door onze onderhoudsmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het repareren van sluitwerk of vervangen van een complete badkamer. Maar ook het herstellen van inbraakschade, een deur die klemt of een kraan die lekt, zijn werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Voor (jaarlijks) onderhoud aan uw pand kunt u ook bij Bouwbedrijf de Bruin Putten terecht.

Bekijk de verschillende projecten waar wij aan werken op de projecten pagina.